A finals de juliol d’aquest any emprenem un viatge de 48 dies cap a la Casamance (Senegal), concretament a Diembering, un poblet costaner molt a prop de Ziguinchor (capital de la Casamance), amb la intenció de dur a terme un projecte solidari a la zona relacionat amb la nostra feina i les necessitats d’aquella regió.

La intenció del viatge és, doncs, col·laborar als pobles de la regió relacionats amb els nostres dos àmbits professionals:

Pel que fa l’educació social, col·laborant en el desenvolupament d’escoles, centres mèdics, centres de rebuda turística, esdeveniments esportius, etc.

Pel que fa a la restauració, contribuint a incorporar la cuina i la cultura gastronòmica catalana a un espai de restauració autòcton situat a Diembering.

dissabte, 18 d’abril del 2015

Omar Diatta

L’Omar va néixer a la Casamance (Senegal) fa 37 anys. Als 27 anys va arribar a Catalunya on i va estudiar realització i producció de cinema, televisió i vídeo.
Persona molt alegre, entusiasta i comunicativa defineix com ningú l’adaptació dels immigrants a Catalunya.
Forma part de l’associació de residents senegalesos de Barcelona i és secretari de l’associació de “Dioles” de la Casamance, Gambia i Guinea-Bissau.

Militant de la CUP de Mataró és un gran  defensor de la justícia social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada